Kyllingefrikadeller
Let og lækkert
Ingredienser:
450 g. hakket kylling
3 æg
1 dl. havregryn
1 dl. hvedemel
1 dl. minimælk (eller skummetmælk)
Lidt salt, peber, paprika og grillkryderi
Fremgangsmetode:
Alle ingredienser blandes.
Formes til frikadeller (jeg fik 14 stk.).
Steges let på banden til de er gyldne på begge sider.
Kommes herefter i et ovnfast fad i og ind ved 190 grader (almindelig ovn), indtil de er færdigbagte (tiden varierer naturligvis afhængig af, hvor længe man giver dem på panden først. Mine fik ca. 20 min. i ovnen).
Nem og lige til!
De er dejligt mættende og gør sig rigtig godt med lækkert grønt og en smule Isis sukkerfri tomatketchup. De er mindst lige så gode dagen efter og kan sagtens nydes kolde. Egner sig også fint til frost.
Kyllingefrikadeller
Let og lækkert
Ingredienser:
450 g. hakket kylling
3 æg
1 dl. havregryn
1 dl. hvedemel
1 dl. minimælk (eller skummetmælk)
Lidt salt, peber, paprika og grillkryderi
Fremgangsmetode:
Alle ingredienser blandes.
Formes til frikadeller (jeg fik 14 stk.).
Steges let på banden til de er gyldne på begge sider.
Kommes herefter i et ovnfast fad i og ind ved 190 grader (almindelig ovn), indtil de er færdigbagte (tiden varierer naturligvis afhængig af, hvor længe man giver dem på panden først. Mine fik ca. 20 min. i ovnen).
Nem og lige til!
De er dejligt mættende og gør sig rigtig godt med lækkert grønt og en smule Isis sukkerfri tomatketchup. De er mindst lige så gode dagen efter og kan sagtens nydes kolde. Egner sig også fint til frost.
De er dejligt mættende og gør sig rigtig godt med lækkert grønt og en smule Isis sukkerfri tomatketchup. De er mindst lige så gode dagen efter og kan sagtens nydes kolde. Egner sig også fint til frost.
* Nærringsindholdet er pr. kyllingedelle.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar