Ingredienser:
- Pasta
- Bacon
- Karolines Køkken Mild Ostesovs
- Forskellige slags bønner
Variationer:
Jeg har her brugt en pasta på durummel, men det er helt en smagssag, hvad man er til. Jeg har før lavet noget lignende med blomkålspasta og det smagte bestemt også super godt!
Baconen kan evt. udskiftes med kyllingebacon, skinketern eller hvad man ellers måtte være til.
Denne gang brugte jeg en købe-sovs og det er simpelthen bare fordi, at jeg er helt pjattet med den. Den smager super godt uden at blive for vammel i ostesmagen. Ellers er jeg jo meget tilhænger af, at man selv laver det meste af sin mad fra bunden og det er bestemt en mulighed at lave en lækker pastasovs selv. Jeg har tidligere haft stor succes med at lave sovs med parmesanost eller cheddar.
Jeg brugte en massede blandede bønner, som jeg havde liggende samt en smule asparges og ærter. Det smagte super dejligt! Jeg er også stor bønne-fan. Men det er jo som sagt kun fantasien, der sætter grænser. Så prøv dig frem og vær ikke bange for at eksperimentere. jeg har også tidligere lavet lignende med rød peber, majs og grønne bønner. Det var bestemt også super lækkert. Men denne gang var nu alligevel det bedste match :)
Bon Appétit
Ingen kommentarer:
Send en kommentar