Det er en super lækker, nem og mættende dessert-lignende sag med over 40 gram protein!
Jeg har brugt:
- 1 æggehvide
- 1 scoop proteinpulver - jeg har brugt vanilje-varianten fra Bodylab (findes hos energilageret.dk)
- Ca. 90 gram neutral skyr (3 gode spiseskefulde)
- 2 skefulde god kakaopulver
Fremgangsmåde:
- Æggehviden piskes stiv - så skålen kan vendes på hovedet, uden af massen ryger ud.
- Proteinpulver og kakao blandes sammen og røres i skyren.
- Forsigtigt vendes skyr-massen i æggehviden - og så er der serveret!
Hertil har jeg valgt at servere den lækre proteinfluff med mandelsplitter samt hvid chokolade og mørk chokolade Zero topping fra Bodylab (findes også hos energilageret.dk).
Wauv, hvor ser det bare lækkert ud :-)
SvarSletGod weekend!
Kram,
http://nikkilund.dk