Jeg har her brugt:
- 1 æggehvide.
- 1 scoop proteinpulver - jeg brugte vanilje-varianten fra Bodylab (findes hos energilageret.dk).
- 1 dl. frosne hindbær.
- ca. 90 gram neutral skyr.
Skal skal man bare:
- Piske æggehviden stiv - så skålen kan vende spå hovedet, uden af massen ryger ud.
- Blende hindbær, proteinpulver og skyr sammen til en glat sorbetlignende masse.
- Forsigtigt vende sorbetmassen i æggehviden - og Voila!
Herudover har jeg her valgt at toppe proteinfluffen med hvid chokolade - Zero topping fra Bodylab (findes også hos energilageret.dk) samt lidt kokosmel.
Bonne Appetit!
Hele denne herlighed, inkl. toppingen, indeholder 286 kcal. (udregnet via MyFitnessPal) og har en makrofordeling på: 43 gram protein, 16 gram kulhydrat og 6 gram fedt. Whats not to love?
Ingen kommentarer:
Send en kommentar