Jeg skar nogle kyllingefileter i tern og stegte på panden, hvortil jeg også stegte sorte bønner, rødløg, majs og rød peber med lidt paprika og chili. Dertil lavede jeg også en dressing af græsk yoghurt med gurkemeje, sennep, citron, honning, lidt whisky samt salt og peber. Hele herligheden på tortilla wraps og en bund af babyspinat. Lækkert!
tirsdag den 16. maj 2017
Kyllinge wrap med bønner, whiskey og yoghurt
Igår aftes biksede jeg lige en hurtig ret sammen, så jeg både havde til aftensmaden igår og idag samt kunne tage noget med til frokost idag. Det blev bare lige af noget af det, jeg i forvejen havde herhjemme. Men nøj, en lækker omgang. Nemt, hurtigt og sundt!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Søg i denne blog
Blog-arkiv
Populære indlæg
-
Kære læsere, Valentines dag nærmer sig og som jeg tidligere har sagt her på bloggen, så elsker jeg den dag. Der er da bare noget helt særl...
-
Så blev det tid til, at i, mine skønne læsere, endnu engang skal forkæles for fuld skrue og denne gang har jeg allieret mig med SodaStream o...
-
Når én give away slutter, er vi jo nødt til at stable en ny på benene ikke? For i virker til, at være ret glade for dem og hvem kan ikke god...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar