lørdag den 14. april 2018

5 ting jeg er blevet klogere på efter et fuldtidsjob...

  1. Det duer ikke bare at blive længe oppe, fordi der lige er en god film i fjerneren.. Man (eller jeg i hvertfald) er faktisk nødt til at få sin søvn for at kunne være frisk nok til en fuld arbejdsuge.
  2. Man skal kunne planlægge - alt lige fra madpakker til daglige gøremål som madlavning, tøjvask og træning for at kunne få det hele til at gå op i en højere enhed.
  3. Det går ikke længere bare lige at tage en dag i hyggetøj og med uglet hår. I hvertfald ikke med mit job. Her er man nødt til at stå op i god tid, have pænt tøj på og gøre lidt ud af sig selv. Ikke at jeg ikke også nyder det, meeen... det var nu hyggeligt nok engang imellem at kunne sløse den lidt mere i studietiden.
  4. Man er nødt til at præstere, når man er på job og kan ikke "bare gøre det senere". Det er ikke altid, at hovedet vil være 100% med, men igen kan man ikke bare udskyde opgaverne til næste dag - som man ofte kunne i studietiden.
  5. Dårlige dage findes ikke - eller de må i hvertfald ikke fylde. Man skal kunne være professionel, og man kan ikke bare tage en dag, hvor man lukker døren og gemmer sig under dynen. Selvom det en sjælden gang imellem kunne være dejligt nok.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Følg mig på Instagram

Follow on Bloglovin

Søg i denne blog

Blog-arkiv

Populære indlæg